De bästa IPTV-boxar du kan köpa

Nu mer än någonsin, är IPTV blir mer populär som användare befria sig från de dyra, begränsade erbjudanden som erbjuds av kabelleverantörer. Enligt NBC News, den genomsnittliga kabel räkningen i Sverige är nu över 1500 kr, vilket är en ökning med 53 procent sedan 2007. Det är på toppen av de pengar du redan spenderar på Internet och betala för din mobiltelefon, allt för en tjänst som kommer att förhindra vissa region-låst innehåll från att strömmas till din TV.

Detta är en ganska frustrerande verklighet, så det är förståeligt att så många amerikaner är redo att kasta in kabel handduken och hitta alternativa sätt att titta på deras favoritsport sändningar och filmer utan att betala för dyra satellit-eller kabel. Denna guide ger dig möjlighet att forska och hitta den bästa IPTV-innehåll rutan för dina behov.

Den bästa iptv du kan köpa

En Android Box är sällan större än ett fåtal inches bred. De kommer i små paket och är formade ungefär som den låda de anländer till, och du kommer att ansluta den till din TV för att få tillgång till dina program, spel, filmer, sport och TV-shower. Det är möjligt att titta på nästan vad som helst på en Android-Box, samt lyssna på musik och surfa på Internet.

I ett nötskal, en Android-Box kommer att ta din smart-TV och göra det ännu smartare än så. I själva verket behöver du inte en smart TV för att använda sig av denna IPTV alternativ; alla konventionella TV fungerar som en dator efter installationen. Naturligtvis, du kommer att behöva en ihållande Internet uppkoppling, men de flesta av dessa enheter kan hållas ansluten via hård Ethernet ledningar eller via Wi-Fi. När du har konfigurerat din Android-Box kan du använda Kodi för att strömma innehåll från http://iptvking.se/iptv-box/ eller installera andra appar som du vill.

Anledningen till att många människor vänder sig till Android lådor är kostnad och flexibilitet för användning. Dussintals lådor finns för mindre än $50 som kan strömma 4K-innehåll, även om de får ta lite extra konfiguration för att få ställa upp. För lite mer pengar, kan mellanregister enheter erbjuda lite mer processorkraft och mer minne för en smidigare streaming upplevelse. En nackdel med Android lådor, dock, är att de kan tyckas lite clunky jämfört med andra alternativ.

I vilket fall som helst, om du väljer en Android-Box, kommer du att ha tillgång till Android Play Store, som innehåller miljontals appar som avsevärt kan utöka din enhets förmåga. Vi nämnde Kodi som en av dessa apps, som är en mycket mångsidig Media Center som innehåller tusentals plugin alternativ-men eftersom de flesta av dessa plugins är gratis, deras tillförlitlighet är tveksamt. Vi kommer att diskutera Kodi mer i detalj senare.

Slutligen, det är viktigt att komma ihåg att det finns tusentals olika Android Box alternativ på denna punkt, och kvaliteten och funktionaliteten i varje ruta kan variera kraftigt. Med detta i åtanke, låt oss diskutera de bästa rutorna du kan köpa för IPTV streaming.