Köpa ett vettigt dyrksätt.

Spännande, rapportera hur det går med dyrkskillsen! Jag har alltid tänkt att vi generellt har bättre lås här i Sverige (jämfört med i USA, där dyrkande verkar vara en stor grej bland alla preppers), som är så pass mycket svårare att dyrka upp att det inte är värt besväret. Verkar finnas olika uppfattning här i tråden, någon som vet hur svårt är det att dyrka låset på en normal säkerhetsdörr? (Tror ändå jag ska ta och prova alla rörelsesensorer på hemlarmet, bara för säkerhets skull).

Jag köpte dyrkset från dyrkar.se och kan öppna hänglås inom typ 10 minuter, på de hänglås jag försökt, men det är ett jävla pilljobb.. har inte provat/lärt mig ytterdörrlås alls, vilket såklart är mycket svårare. Min inställning är att det är bättre med dyrkpistol för de svårare låsen och en bultsax till hänglåsen. Dvs det lilla jag kan kommer jag inte ha användning för alls.

Jag kan även dyrka handklovar med gem, ståltråd eller liknande, och det är nog mer värt i så fall.